Volg ons op:

Wat is de Clown Jopie en Tante Angelique menubox?

Het team achter het populaire kinderduo is geruime tijd bezig geweest om het idee van Clown Jopie te verwezenlijken. Een eigen menubox. Nu is het dan zover de Clown Jopie en Tante Angelique menubox is een leuke en vrolijk gekleurde box geworden. Aan één zijkant van de menu box staat een raadsel en aan de andere kant staat een mini kleurplaat. Op de bovenkant van de box staat de kleurige Circustent  van Clown Jopie en Tante Angelique. In deze tent hebben ze vaak opgetreden tijdens de uitzendingen van het televisieprogramma: “De nieuwe Bassie". In de Clown Jopie en Tante Angelique menubox zit niet alleen al het lekkers maar men stopt er ook nog een echt Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje in!!!

Waar is de Clown Jopie menubox geschikt voor?

De Clown Jopie en Tante Angelique menubox is speciaal ontwikkeld voor cafetaria's, restaurants, kinderspeelparadijzen, strandtenten en andere horecagelegenheden.

Eerstvolgende Event


za 2 november 2019
15:00 - 17:30 uur
Clown Jopie & Tante Angelique

Lees meer

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok