Volg ons op:

Clown Jopie's Kindershow

In een fruitige, vrolijke flitsende show verovert Clown Jopie alle kinderharten. Clown Jopie is een spetterende pretbelevenis, die wil feesten en beesten met de kids. Het is een wervelwind die aanstekelijk door de zalen raast.

Men klapt, men stampt, men zingt. Men geniet van Clown Jopie van top tot teen.

Clown Jopie verslindt elke slechte bui. Clown Jopie is één brok vitaminen voor de lachspieren.

Show Clown Jopie boeken voor optreden?

clown-jopie-inhuren-boeken

De show van Clown Jopie is een mix van trendy vrolijke, carnavaleske liedjes, waarbij de gevoelige snaar soms ook bespeeld wordt. De komische versprekingen van onze kiwi vormen hilarische hoogtepunten in de show.

De negende CD: ‘Zing maar mee’ is inmiddels een feit. Het aanstekelijke KIWI-lied en de hit "Koffer vol met liedjes" worden onmiddellijk door iedereen meegezongen.

Als Piet de eigengereide twietende kanariepiet ook nog even langs vliegt, zijn alle lachspieren weer gemasseerd en ligt de zaal aan Jopie’s flappen.

Clown Jopie en Tante Angelique lanceren nieuwe CD: “25 jaar Feest!”

De bekende clown met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante hebben de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe CD: “25 jaar...

Lees meer

Eerstvolgende Event


za 2 november 2019
15:00 - 17:30 uur
Clown Jopie & Tante Angelique

Lees meer

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok