Volg ons op:

Wat is de Clown Jopie Pannenkoek?

Pannenkoekenhuis Peter Pan op het recreatieoord Binnenmaas is een verrukkelijke attractie rijker : de Clown Jopie Pannenkoek. Het alom bekende Pannenkoekenhuis heeft zich laten inspireren door Clown Jopie. Chefkok Hans heeft een pannenkoek “ontworpen” die sprekend lijkt op de groenste kindervriend van Nederland.

Jopie cadeautje bij Clown Jopie Pannenkoek

Iedereen die de Clown Jopie Pannenkoek bestelt krijgt een ontzettend leuk Clown Jopie en Tante Angelique kadootje gratis. Maar ook alle kinderen die hun verjaardag vieren krijgen een kadootje en een leuke verjaardagskaart bij hun pannenkoek. Bij Peter Pan en Zonder Meer kan je gaan sparen voor Clown Jopie en Tante Angelique artikelen. Als je pannenkoeken gaat eten bij Peter Pan krijg je een stempel op je stempelkaart Vanaf twee stempels kun je al een Jopie en Angelique artikeltje uitzoeken. Je kan natuurlijk ook doorsparen voor de grotere kadoos. Let op: Bij Peter Pan geldt de spaaractie voor alle Peter Pan pannenkoeken, dus niet alleen voor de Clown Jopie pannenkoek.

Kinderen met Clown Jopie Pannenkoek

In dit foto album kun je allemaal foto's zien die wij hebben gekregen van jongens en meisjes die heerlijk hebben gesmuld van de Clown Jopie...

Lees meer

Bekijk nu de nieuwe videoclip: Ik wil een Pannenkoek

"Ik wil een pannenkoek" is de nieuwste videoclip van het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique.

Wil je de Clown Jopie...

Lees meer

Eerstvolgende Event


za 2 november 2019
15:00 - 17:30 uur
Clown Jopie & Tante Angelique

Lees meer

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok