Volg ons op:

Clown Jopie & Tante Angelique in Theater het Kruispunt

25-08-2018

Winkelcentrum Barendrecht organiseert een te gekke spaaractie. Spaar vanaf zaterdag 25 augustus voor kaarten voor 1 van de 2 shows van Clown Jopie & Tante Angelique en Barend & Bregje in theater het Kruispunt in Barendrecht.

Spaaractie Clown Jopie & Tante Angelique in Barendrecht gestart


Op woensdag 31 oktober organiseert Winkelcentrum Barendrecht twee shows van Clown Jopie & Tante Angelique. De shows worden gehouden in theater Het Kruispunt om 13:30 uur en 15:30 uur. Van 25 augustus t/m 27 oktober ontvang je bij elke winkel een zegel (sticker) per besteding van € 5,00 met een maximum van vijf zegels per aankoop. Met 20 stickers heb je al een volle spaarkaart. Volle spaarkaarten kun je inleveren bij Primera (Middenbaan 54) voor een entreekaart voor bij betaling van slechts € 1,50.
1 volle spaarkaart + € 1,50 = entreeticket

Gratis CD van Clown Jopie & Tante Angelique


Na afloop van ieder show is er een meet & greet met Clown Jopie & Tante Angelique en Barend & Bregje. Lever na afloop van de show je entreeticket in en ontvang voor iedere entreeticket een gratis CD single van Clown Jopie & Tante Angelique.

Alle winkels op de Middenbaan, 't Vlak, Onderlangs en Achterom doen mee aan deze spaaractie.Terug naar vorige pagina

Eerstvolgende Event


do 30 mei 2019
13:30 - 14:30 uur
Besloten optreden

Zie agenda

Word GRATIS lid
van onze fanclub

Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Lid worden van onze Fanclub

* Verplichte velden
/ ( dd / mm )

Laatste tweet

meer tweets

Clown Jopie maakt gebruik van Cookies op de website ter verbetering van onze website. Maakt u verder gebruik van onze website dan gaat u hiermee akkoord.
Meer informatie

Ok